Om oss - Semestervalet


Upptäck nya semesterresmål med hjälp av vänner och människor som du!

Har Du svårt att skapa din nästa semesterresa? Vi på Semestervalet.se vill hjälpa dig upptäcka nya semesterresmål på ett helt nytt sätt! Vi tycker att det borde vara mer roligt, enkelt och engagerande att utforska olika semesterresmål. Till vår hjälp har vi tagit det gamla konceptet med tipspromenader som vi digitaliserat och presentarat här på Semestervalet.se. Tipspromenaderna innehåller roliga frågor som tar dig till intressanta platser, gator och sevärdheter i olika semesterresmål. På det här sättet hoppas vi att din nästa semester ska bli så spännande och minnesvärd som möjligt.

Förutom tipspromenader, som vi här på sajten kallar Quiz, har vi även skapat ett antal klassiska turistguider som tar dig till de mest sevärda platser - allt från museer och attraktioner till de bästa restauranger som de olika semesterresmål har att erbjuda.

Gillar du inte våra turistguider eller tipspromenader / Quiz ? Skapa en egen!

Då vi alla har egna behov och viljor är det omöjligt för oss att erbjuda guider och tipspromenader som passar alla alltid. Därför ger vi dig möjlighet att skapa en egen guide eller tipspromenad:

Logga in, välj de platser du vill besöka och sedan är det bara att ge sig iväg på stan och uppleva din egen skapelse i verkligheten.

Välkommen till Semestervalet.se - ditt självklara val när du ska boka din nästa semesterresa